top of page

Training

De dagtaak van Wilma Wernsen bestaat uit het opleiden van paarden tot en met het hoogste niveau, voor zowel verkoop als voor de sport. Naast eigen paarden, heeft Wilma paarden van eigenaren in training. Verder houdt ze zich bezig met het keuringsklaar maken van merries en hengsten, trainen en uitbrengen in de wedstrijdsport, Pavo Cup of IBOP, instructie vanaf basis tot en met Grand Prix-niveau, bemiddeling bij aan- en verkoop, het geven van fokadviezen en revalidatiepaarden. 

 

De stal van Wilma is gevestigd op een professionele accommodatie in het midden van het land. Daar heeft ze de beschikking over ruime boxen van 4 x 4 m, binnenbaan, buitenbaan, longeercirkel, paddocks, overdekte stapmolen en weides. 

 

Wilma hecht grote waarde aan een goed management van de paarden. Ieder paard krijgt de volle aandacht, ze worden door haar zelf getraind en komen daarnaast dagelijks in de weide of paddock.

Bij Wilma krijgen de paarden alle aandacht en training op maat, dat zorgt voor happy athletes die met plezier en gemak hun werk doen.

bottom of page